.

.

Служи 24 | Заврши сладолед Партија Резерви | Вклучува Плочи,Салфети,Табела Маски,Балони,Swirls, Среќен Роденден Банер,Торта Topper, Свеќи, Цевчиња | Идеален за сладолед и Popsi

Служи 24 | Заврши сладолед Партија Резерви | Вклучува Плочи,Салфети,Табела Маски,Балони,Swirls, Среќен Роденден

DEN 1881.60

Износ
Во продавницата.

Сладолед Тематските Роденден Материјали Заврши партија пакет. 24 Големи Плочи - 9" 24 Мали Плочи - 7" 24 Чаши - 9 Унца 24 Ручек Салфети - 3 Ply Цевчиња. 2, Табела ги Опфаќа Големина : 54"x 108" Среќен Роденден Торта Topper - 1 Смета Среќен Роденден - Банер 24 Балони сладолед и Popsicle Банер.Swirls 24 Свеќи.Го прослават вашиот сладолед / Popsicle Роденден Тема Роденден со нашата целосна партија за полнење во една кутија. 24 Големи Плочи - 9" 24 Мали Плочи - 7" 24 Чаши - 9 Унца 24 Ручек Салфети - 3 Ply 24 Straws2 Табела ги Опфаќа Големина : 54"x 108" Среќен Роденден Торта Topper - 1 Смета Среќен Роденден - Банер 24 Балони сладолед и Popsicle Banner Swirls 24 Candles Celebrate вашиот сладолед Popsicle Роденден Тема Роденден со нашата целосна партија за полнење во една кутија. 24 Сладолед Тематските 9 Инчи Plate24 Сладолед Тематските 7 Десерт Plate24 Сладолед Дизајн На Печатени Cups24 Сладолед / Popsicle Печатени Napkins24 Цевчиња.Среќен Роденден - Banner24 Балони сладолед и Popsicle Banner24 Свеќи.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите