.

.

Boneham Вежба Черупка, Типот SF, Вежба Големина 6.25 mm (Пакување од 5)

Boneham Вежба Черупка, Типот SF, Вежба Големина 6.25 mm (Пакување од 5)

DEN 1478.40

Износ
Во продавницата.

Concentricity Толеранција : .0003" Т. I. Р Макс.Надвор Кол.Толеранција : -0.0002 во /+0.0000 во.Надвор Кол. : 1/2 во.Глава Кол. : 51/64 во.Цврстина : Рк 62-64. Лизга-Фиксна/Обновливите извори на Вежба Черупка (СФ), Стандард Ѕид, на Чело, Метрички, 6.25 mm Zoro # : G9743641 Mfr # : SF3222 HEConcentricity Толеранција : .0003" Т. I. Р. Max Outside Кол.Толеранција : -0.0002 во /+0.0000 in Outside Кол. : 1/2 in Head Кол. : 51/64 in Hardness : Рк 62-64 Drill Големина : 6.25 mm Head Дебелина : 1/4"Rockwell Цврстина : РК 62-64 Bushing Тип : Лизга Фиксна Обновливите извори на Combination Finish : Висока Брзина Steel Item : Лизга-Фиксна/Обновливите извори на Вежба Черупка (SF)Материјал - Обработка : Висока Брзина Steel Drill Черупка Ѕид Тип : Стандард Wall Bushing Главата Тип : Headed Overall Должина : 1 3/8 in Inside Кол.Толеранција : +0.0001 во /+0.0005 in Inside Кол. : 6.25 mm Heat Третман : Преку Hardened Head Материјал : Висока Брзина Steel Measurement Систем : Metric Material : 52100 Преку Hardened Decimal Еквивалент : 0.2461 Главата Тип : Yes Bushing Код : SFMSize - Децимална : #48 - 0.0760.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите