.

.

D&D PowerDrive D840-5M-39 Двојно Двострано мерење на Времето Појас, Гума, (Пакување од 1)

D&D PowerDrive D840-5M-39 Двојно Двострано мерење на Времето Појас, Гума, (Пакување од 1)

DEN 1216.56

Износ
Во продавницата.

На ремени надмине САД RMA објавени рејтингот нивоа; Тие се дизајнирани да се изврши на идентични или повисоко ниво од сите други големи САД Производителот ремени од ист тип.D840-5 M-39 Двојно Двострано мерење на Времето Појас ОЕМ Дел Број D840-5 M-39 Појас Тип D5 M Двојно Двострано мерење на Времето Појас.Технички Спецификации : (Инчи) (mm) Надвор од Обемот 33.07 840 Врвот Ширина 1.54 39 Појас Длабочина 0.207086614 5.26 Материјал Neoprene Заб Профил D5 M.Произведено во Кина.D840-5 M-39 Двојно Двострано мерење на Времето Појас ОЕМ Дел Број D840-5 M-39 Појас Тип D5 M Двојно Двострано мерење на Времето Појас Технички Спецификации : (Инчи) (mm) Надвор од Обемот 33.07 840 Врвот Ширина 1.54 39 Појас Длабочина 0.207086614 5.26 Материјал Neoprene Заб Профил D5 M.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите